23 Haziran 2007 Cumartesi

Worried Life Blues #1

->En damar arabesk parçalardan Third Degree çalıyor bilgisayarımda. got me accused of peeping, i can't see a thing. got me accused of petting, i can't even raise my hand. bad luck, bad luck is killing me. well i just can't stand no more of this third degree. ->Bugün İstanbuldaki en sıcak günümü yaşadım. Zannediyorum yarın gazetelerde son x yılın en sıcak günüydü filan diye manşetler çıkacak. ->Her ne kadar içim insan sevgisiyle dolu olsa da Mine Kırıkkanatın Radikalden atılmasına sebep olan yazıya katılıyorum. Çekirdek kabuklarıyla kaldırımı, sigara izmaritleriyle boğazı kirleterek onlarca çocukla dolaşan insanların ya eğitilmesini ya da köylerine geri dönmesini istiyorum. ->Boğaz turu yaparken bizim niye aklımıza gelmedi halay çekmek? ->Herbert çok adi, pis bir insanmış. Ohaa süper, bende yeşili var diyerek bana turuncu bi powerball aldırdı. Aldıktan sonra da ooolum niye aldın, bende vardı sana satardım, ııy hem de turuncu dedi. ->Yıllar önce aldığım ve 1-2 kez oynadığım uzaktan kumandalı cipim var. Onu da ismi lazım olmayan adi, pis insan aldırmıştı zaten. ->Amerikadaki arkadaşlarım geldi. Onları Turkish kebap-raki-bogaz üçlüsüyle mest ettim. ->Amerikada bir VW Touraeg 25000 dolar imiş, birkaç bin peşinat birkaç yüz taksitle rahat rahat alınıyormuş. ->Manavdan alıp buzluğa attığım karpuz biraz soğumuştur. Keseyim artık.

2 yorum:

Herbert dedi ki...

turuncu mu? ıyyy :))

iyi hatırlattın o cipi. bi ara çıkalım beraber, bi elimizle uçurtmayı uçurur bi elimizle cipi sürer ayağımızla da powerball çeviririz.

Esin dedi ki...

:) sicak yaramamis gercekten. son 30 yilin en sicak haftasiymis. gun hesabini gectik hafta olarak da soyluyorlar.
powerball'un mantigini anlayacagim mutlaka ama en yuksek rekor disinda ne kazandiriyor yoksa yuruyus yapmaya usenip spor niyetine mi yapiyorsunuz? :)