17 Haziran 2007 Pazar

Multi-post

ya da Pazar sabahı aklıma takılanlar

Bir doğumgünüm daha geçti. Kutlama notlarıma bakıyorum da ne kadar farklı yollarla kutluyoruz artık birbirimizin doğumgünlerini. Yüzyüze ve telefonla aramak gibi klasik yollarından başka sms, e-posta, e-kart, blog postu, blog postu yorumu, kargoyla hediye, çiçek gibi çok keyifli şekiller var. Buradan doğumgünümü kutlayan herkese teşekkür ederim.

Boğazda tekne turu ne keyifli. Kiralık teknelerin ücretleri de öyle uçuk kaçık değil. 15-20 arkadaş toplanıp rahatça gezebilirsiniz.

Bedük diye birisi var. Akustik-elektronik müzik yapıyor. İlk şarkısından biraz Moby tadı aldım ben. Ama sabah televizyonda söyledikleri hoşuma gitti. İşte klip:



Bir Perwoll reklamı izledim sabah, akıllara zarar. İki hatun kişi dışarda bir süs havuzunun kenarında oturmaktalar, ilerden siyahlar içinde yakışıklı bir abimiz geliyor. Hatunlardan birisi vay be yakışıklıya bak nidaları eşliğinde ekliyor, "elbiseleri yeni galiba". Diğer hatun "Hayır, yeni değil pervolle yıkandı" mealindeki cevabı yapıştırıp bizimkinin eline pervolü tutuşturuyor. "O yakışıklı benim erkek arkadaşım". Bu reklama katkısı olan herkese saygılarımı sunarım.

2 yorum:

Esin dedi ki...

Adamin sesini birisine benzetecegim ama biraz daha dusunmem lazim.

Adsız dedi ki...

masallah kizda ayse teyzenin genclik yillarini oynuyo heralde. hemen cantadan perwollunu cikardi tipki ayse teyzenin kenefe bile acesiyle gitmesi gibi.

gr. Seda