21 Haziran 2007 Perşembe

gel tezkere

Harry Potter bey evladımızın son macerasına az bir süre kala internete kitaptan şöyle bir alıntı düştü:

'His hand closed automatically around the fake Horcrux, but in spite of everything, in spite of the dark and twisting path he saw stretching ahead for himself, in spite of the final meeting with Voldemort he knew must come, whether in a month, in a year, or in ten, he felt his heart lift at the thought that there was still one last golden day of peace left to enjoy with Ron and Hermione.'

Fazla braveheart bi giriş olmuş ama yine de heyecan dorukta. Ama bu kadar son bölüm dedikten sonra ümid ediyorum karar değiştirmezler. Zira bugün öğrendiğim kadarıyla Harrison Ford huzurevinden çıkıp Indina Jones'un 4. filminin çekimlerine başlamış. Umarım Harry de anal kılları kadayıf kıvamına geldikten sonra "ben döndüm" diye pörtlemez indiana gibi.

Bir haber daha: 21 Temmuzda kitap Pandora'da da satışa çıkacakmış, hem de adult versiyonu (yaşasın).

Bir de eli boş geldi demeyin diye order of phoenix den iki görüntü getirdim, kamera arkası (helena teyze cuk oturmuş beatrixe de, luna fazla güzel olmuş)



5 yorum:

silgi dedi ki...

hızır gibisin herbert, ben de bugün harry potter'ın çıkmasına ne kadar az kaldığını düşünüp sevinmiştim. bunu blog'a yazmadan evvel azıcık kestireyim dedim sonra, rüyamda snape'le fawkes'a bindik, süperdi. evet ben de snape'in iyi biri olduğunu düşünenlerdenim.

Herbert dedi ki...

ıyy rüzgarda ağzına girmiştir snape'in yağlı saçları :) ya aslında günahım kadar güvenmiyorum ben ona da, bi yandan da dambıldor yaş tahtaya basmaz diyorum. bu arada bu kitapta fawkes de harrye kalacakmış diyolar, hedwigle başgöz ederiz artık.

Esin dedi ki...

bence harry hogwarts müdürü olana kadar devam etmeli, hiç bitmesin.

Herbert dedi ki...

o da mümkün tabi, yalan rüzgarı gibi. ama yok be bayar.

erdemo dedi ki...

aman sevimli yavruydular, iğrenç sivilceli ergen oldular. bi de pişmaniye olmuş harry mi göreceğiz? filmi olmasın bari :)