20 Haziran 2007 Çarşamba

Bir Barta Buresi Üstünde

Şarkı sözlerini anlayamıyorum. Anlasam saçma sapan anlıyorum, doğru anlasam hatırlamıyorum. Yerli-yabancı farketmiyor da üstelik. Beynin o kısmına kan gitmiyo galiba. Yardımlarınızı bekliyorum.

8 yorum:

Mr.TGM dedi ki...

Mustafa yağmur var İstanbulda

Esin dedi ki...

Etiler rockerlari (!) diye kendilerini tanitan Zakkum adli grubun "ahh çikolata" sarkisinin ayni sozlu nakaratini "ahh cik orda kal" diye anlayip, 1 saat sarkinin sozleriyle anlam butunlugu olustumaya calisan ben, malesef bu konuda yardimci olamayacagim.

Herbert dedi ki...

ya o zakkumu raindog olarak bilir ve sevmezdik biz ankaralı gençler. ucuz kavırlar yaparlardı, brian molko'nun yandan yemişi bi solistleri vardı. meşhur oldular ya pes demek istiyorum ve diyorum hatta.

bu arada doğrusu "bir bar taburesi üstünde" olacak, al sana yardım :P

melontheroad dedi ki...

Levent Yüksel'in 'son kuşlar havalandı' şarkı sözünü yıllarca 'dolmuşlar havalandı' diye dinlemiş benden nasıl bir yardım bekliyorsun ki..
herbert'tır doğru adres,uykusunda bile şarkı söyler o.

daphnevega dedi ki...

:) Ben de dolmuşlar havalandıyı söyleyecektim ama melontheroad daha erken davranmış! Bir de Aşkın Nur Yengi'nin "Ayran Buyrun" şarkısı vardır ki, aslında "Ay İnanmıyorum"muş. Tabi bir de efsana Sabile vardı. Yıllar ayır sabile, yollar ayır sabile.. :)

Restless Librarian dedi ki...

aman ormancı canım ormancı
köyümüze getirdin lokanta tacı


herkes algıladığı şeklinden memnun ise matrixden hiç çıkmamak en güzelidir belki de

Horatio dedi ki...

demek ki herbert hariç kimse doğru düzgün anlayamıyor sözleri. oh be, yalnız değilmişim.

erdemo dedi ki...

uzun bi dönem cartel'i almanca söylüyor zannetmiştim.hatta amma türkçeye benziyo diye de düşünmüştüm. hiç yalnız değilsin, müsterih ol.