20 Eylül 2007 Perşembe

Zevkliymiş

Dün kuzenim Mr.T ile Fenerbahçe-Inter maçını seyrettik. Beni bildiğiniz üzere, herhangi bir takım oyununu bırakın oynamayı, seyretmekten bile zevk almam. Ama yine de FB'liyiz. Saraçoğluna bile gitmişliğim var, o da bir şampiyonlar ligi maçıydı, Glasgow ile oynanmıştı. Hatta o meşhur kel hakem yönetmişti, neydi ismi, hah Collina. Maç öncesi Kalamış Develi'de içilen rakıların etkisiyle dönüşte Mr.T'nin arabasına kusmuştum, o ayrı mesele.

Neyse, Inter maçına dönecek olursak, maç boyunca FB Inter'i kendi sahasında pek dışarı çıkartmadı. İlk yarının sonlarına doğru müthiş bir gol attı. İkinci yarıda 4-5 kere kaleyi zorladı. Ama bunların yanında da sadece 1 gol attıkları için devamlı bir stres oluştu, Inter'in nadir de olsa FB kalesine geldiği zamanlarda "aha bu sefer yedik" nidaları eşliğinde tırnak kemirdik. 90 dakika bittiğinde kuzenle tokalaştık. Saat 12ye geliyodu, evin yolunu tuttum.

Bu sabah -inanmazsınız- gazetelerde ilk okuduğum sayfa spor sayfası oldu, yazarları okudum, FB'ye düzülen mehtiyelerden keyif aldım. Zico'nun oyunu soğutmak için neden oyuncu değişikliği yapmadığını anlamaya çalıştım. Golu YouTube'dan izledim vs.vs.

Aslında maç izlemeyi şuna benzetiyorum, hani sevdiğiniz bir filmi izlersiniz de sonra arkadaşlarınızla yorumunu yaparsınız zevkle. Yetmedi, gazetelerdeki eleştirmen yorumlarını okursunuz. Ekşisözlüğe bakarsınız filan. İşte maç izleyenler de aynı psikolojiyle yapıyorlar bence bunu.

4 yorum:

dodo dedi ki...

katılıyorum dostum

Herbert dedi ki...

çok sıkıcı bi film olurdu

melontheroad dedi ki...

her zaman uyuyakaldığım bir film olurdu

Horatio dedi ki...

eyvallah dodocum..

yok be bu maç zevkliydi..