6 Eylül 2007 Perşembe

Ozlemisim

Valla hava atmak icin filan yazmiyorum. Ozledim, usenmedim, taaa karsidan atladim geldim. Su anda Migrostan aldigim bira ve cipsle Caddebostan sahilindeyim. Her sey 1 sene once biraktigim gibi. Denizin kenarindaki beton basamaga belli arayla tunemis gencler bira iciyorlar. Bisiklet ve yaya yolunda gezinti yapanlar var. Bu civarda gecirdigim 3 sene ne kadar da guzelmis meger. Bilmiyorum istanbula giris yaptigim ilk nokta oldugundanmidir, bu sahili seviyorum.

9 yorum:

Wuthering dedi ki...

Ahh ahh.. Caddebostan sahili.. ne guzel mekandir cidden.. en son esterhazycigimin vedasinda, neredeyse sabahladigimiz, rustu ile fink attigimiz mekan.. ne de iyi yapmissin ya Horatio..

Adsız dedi ki...

bizden kıskandın dimi seni gidi

melontheroad

erdemo dedi ki...

o bahsettiğin sahil benim ilk gençlik yıllarımın daimi ikametgahıydı. ozz ve diğer lise arkadaşlarımla sabah kahvaltısından başlamak sureti ile gece uyumak için eve gidene kadar mesken tutardık c.bostanı. biz köşk önü çimlerde yaşardık denilebilir. bi gün istanbul'dan gidersem sanırım en çok caddebostan sahili özlerim.

Herbert dedi ki...

çok dolaşma oralarda üstüne mini falan düşer

erdemo dedi ki...

yok o iskelede, oradalarda takılmıyorum ben.deli miyim? aslında düşse ve de arabaya bi şey olması razıyım.mağdurun rızası var, masallarda bile en fazla elma düşerken mini düşmesini bir şanssızlık olarak üzerime almam. aman neyse.

erdemo dedi ki...

niye üstüme aldıysam bi de di mi?

Horatio dedi ki...

bana dedi galiba.

ben de o tarafta değildim, basketsahalarının hizasındaydım.

silgi dedi ki...

hep beraber sahile mi gitsek havalar soğumadan?

melontheroad dedi ki...

evet evet hadi gidelim...
ama herbert ve mr. tgm gelemez 22-23 eylül olursa belki?