23 Eylül 2007 Pazar

Bu gece...

...birkaç eksikle de olsa eski ekibi topladık.
Kimler yoktu derseniz, Mr.TGM yoktu örneğin, dodo yoktu, dodo her istanbula geldiğinde yanında olan değerli ablamız yoktu. Peki kimler vardı: herb-horatio-melontheroad, MOS abi, the commander, Mr.Yellow, Mr.MBY ve eşi, çok sonradan Ms.Z ve kardeşi Ms.Z.Jr.
Mr.Yellow, Herbert, Horatio&the commander 4lüsü olarak yemeğe tam 46 dakika geç geldiğimiz için melontheroad bize çok kızdı. Buradan bir kez daha özür diliyorum. Kusura bakmasın. Yandaki resimde beceriksiz Herbert'in melonun servisinin üzerine yazdığı Pardon'u görüyorsunuz.
Asmalımescit mahallesinde Babylon'un olduğu Şeh Bender sokaktaki Otto'dayiz. Pizzalar devasa, ravioli&rissotto rezalet. Votka-fındık ve votka-çakal eriği shotları güzel. Eğer Bloody Mary denemek isterseniz, çöpe atacağınız bir kıyafetle gelmelisiniz çünkü garson bardağın yarısını üstünüze boca ettikten sonra özür bile dilemeden s****rip gidiyor.
Arkadaşlarla sohbet şahane, Otto bahane. Keşke hayat hep böyle olsa.

4 yorum:

dodo dedi ki...

eğlence ve muhabbet tavan yapmışa benziyor :)
biz de emziriyorduk o sırada...

Herbert dedi ki...

başım ağrıyo arkadaşım biriniz de dur içme demedi


biz göründüğü üzre melodan özür dilemişiz de o bizden ne zaman özür dileyecek onu bilmiyorum

daphnevega dedi ki...

abla mı, ne ablası? teyze deyin bari. cık cık cık! otto'yu da çok merak ediyorum oysaki :(

melontheroad dedi ki...

yaw parbon da ben ne için özür dileyecektim.zeytinyağı diye buna derler doğrusu.açıklama bekliyorum???
Otto'yu, önceden rez.yaptırmama rağmen gittiğimizde masamız hazır olmasa da sevdim.Yediğim pizza gece uykumdan 3 kere kaldırıp buz gibi su içtirecek kadar tuzluymuş ama yerken anlamadım olsun.güzeldi.
Sevgili korkusundan sadece bir votka-fındık shot içtiğim için pişmanım,itiraf ediyorum.
herbert dua et ki,ikinci benliğin horatio gömleğinin içine t-shirt giyenlerden..yoksa bloody mary koka koka o gece bişeye benzemezdi.
danslarınızı unutamayacağım...