2 Mart 2007 Cuma

Harika bir gece

Geçen cumartesi gecesi Herbert'le sıkı bir İstanbul turu attık. Saat 18.30'da Akmerkez'deki Papermoon'da başlayan gece turumuzu sabah saat 05.30'da Etiler Şamdan'da noktaladık. 4 kişilik grubumuzla 6 tane eğlence mekanının altını üstüne getirdik. Grubumuzun diğer elemanlarının isimleri şimdilik gizli. Akşam yemeğini Kuruçeşme'deki Reina'da yedik. Ama öncesinde uğradığımız Papermoon'da fazla atıştırdığımız için çok da aç değildik. Reina Restaurant'ta hem servis hem de Tevfik Usta'nın yemekleri yine harikaydı. Reina'da ünlü isimler vardı. Bir köşede Erol Köse ve eşi Ajlan, diğer tarafta Demet Akalın, Bengü, Serdar Ortaç ve Rus sevgilisi çok keyifliydiler.

Reina'dan sonra Pearl'e gittik. Pearl Restaurant&Bar, Bebek'te, muhteşem Boğaz manzaralı üç katlı bir yalı. Cumartesi geceleri '3P Pearl Precious Party' yapılıyor. Bu partide ücretsiz 'Pearl Shut'lar ikram ediliyor.

Pearl'den çıkıp İstanbul Talimhane'deki Dans Bar'a gittik. Dans tek kelimeyle muhteşem bir lokal. Dans sayesinde özlenen disko geceleri geri geldi. Bizim gittiğimiz gece VIP bölümünde yine bir çok ünlü isim vardı.

2 yorum:

Herbert dedi ki...

Gittik evet. Hatta gecenin sonunda hepimiz oha falan bile olmuştuk.

Adsız dedi ki...

YERSEN!!!