7 Şubat 2007 Çarşamba

Back to Old Days

Sağ üstteki silikleştirilmiş resmi görünce aklıma "Back to the Future" filmi geldi..Hani orda geçmişteki bir durumu değiştiren kahramanımızın elindeki resimdeki bazı kişiler kayboluyodu ya.. Bir haftadır Bloga bişey yazmayınca acaba aynı akıbete ben mi uğrayacam diye düşündüm birden..İyi bir motivasyon olurdu yazmak için..Hem bu sefer kaderimiz başkasının elinde de değil..Herşey bize bağlı..


Kadir Tree Houses yangında kül olmuş..Bugün haberlerde duydum..Hep gitmek isteyip de gidemediğim yerler arasında Olympos da vardı..Doğanın içinde içki içip denize girmek,bunları yaparken gerçek hayattan biraz uzaklaşıp kafayı dinlemek..Belki ilerde eski günlerine döner de giderim..Çok yaşlanmadan tabii..Veya bir Dr.Emmett Brown çıkıp zaman makinasını yaptığı vakit..

4 yorum:

Herbert dedi ki...

hadi ya, yazık. hep gidelim derdik ama olmadı

daphnevega dedi ki...

Ben bilmiyordum bunu, üzüldüm şimdi, her yaz giden arkadaşlarım vardı, ben görmemiştim daha.. Umarım oraya şimdi kocaman, lüks bir yerler açıp da olympos'un ana fikrini yok etmezler.

p.s: Yemek bloglarının nesi var, bana da dokunuyo ucundan, dalga geçmeyin:):)

melontheroad dedi ki...

olympos şahane yerdi,ama şimdilerde biraz bozuldu...denize girerken dağları izlemek ayrı bir güzelliktir.

p.s.:Ayşecim estağfurullah...biz o sırada mantı kusmak üzereydik de ondan:)bide körili makarna diyince...
yoksa seninkileri zevkle okuyoruz biz,di mi herbert?

Herbert dedi ki...

ya evet aynen öyle, hele bi cheesecake resmi vardı ki senin blogda, tam yemek için tahrik unsuru. ama bak benden söylemesi h.sonu sen de gelsen chocolate'nin şahane tarhana çorbasından içip onu da anlatabilirsin :)