11 Ocak 2008 Cuma

Aklıma Takılanlar

#Proscrastination ne güzel bir kelime ve hayatımızın durumunu ne güzel özetliyor aslında.
#Dün Mehmet Yaşin'in Lezzet Durakları programını izledim CnnTurk'te. Programdaki kamera kullanımı ve görüntü yönetmenliğine hastayım. Bu hafta Ordu'daydı. Vonali Celal'in yerindeydi, yedi içti her zamanki gibi.
#Bu hafta keşfettiğimiz yeni yeme-içme mekanı Konyalı Hacı Baba. Ankara'da Cevizlidere Caddesi'nin üzerinde. 2 tanesi Kayseri'de, 2 tanesi Ankara'da toplam 4 tane de şubesi varmış.Bıçak arası pide enfesti.Üzerine de Hatay usulü künefe yedik.Hatay'a da gitmek lazım bir ara..Herbert bilir o tarafları.
#Geçen hafta yılın ikinci soğuk algınlığını geçirdikten sonra yeni kendime geldim.Antibiyotikler gribe iyi geldi ama mideyi mahvetti bu sefer de..Her taraftan patlakh veriyoruz.
#Yarın 15 senelik bir arkadaşımın doğumgünü. Hediye almak lazım ayıp olur her seferinde elde vodka ben geldim demek olmaz.
#Elimdeki Dvdleri kayıt altına almaya karar verdim. Excel dosyası açıp,save as dedim başladım yazmaya..Hepsi hepsi 40 tane çıktı..Ayıp be..
# "Aşk söyleyebildiklerin değil Numan abi, söyleyemediklerin.." Bıçak sırtının geçen pazartesi günkü bölümünde bu lafı etti Nejat İşler..doğru galiba.

1 yorum:

Horatio dedi ki...

Bunlar seri gibi mi oldu, bana mı öyle geliyo?