3 Temmuz 2007 Salı

SuAda Açılış Partisi

Bu yazı şu yazı gibi uydurma değil. Hakikaten gittim dün yapılan SuAda Açılış Partisi'ne. Çok plansız programsız oldu. Öğlen maille davetiye geldi. Akşam 20:30'a (yazıyla sekizbuçuk) çalıştıktan sonra kendimi partiye attım. Gidiş sebebim, mekanı keşfetmek, bedava içki içmek ve biraz kafayı dağıtmaktı. Komik olan, davetlilerin çoğunun aksine benim ÖHO ile Kuruçeşme'ye gitmemdi. Güvenlik kontrolünden geçerken, gururla sarı Akbil'imi çıkardım kenara. Arkamdaki Carrera'lı abi gördü mü acaba benim elimdeki tanımlanamayan sarı nesneyi?


suada

Efendim, bu SuAda denen şey, Kuruçeşme'de sahilden biraz uzakta yapay bir ada. Kim yapmış, hangi akla hizmet aşkıyla yapmış hiç fikrim yok. Adanın üzerinde deniz suyuyla doldurulmuş bir havuz ve çeşitli yeme içme mekanları var. Bir tarafında Boğaziçi Köprüsü, diğer tarafında FSM köprüsü görünüyor.

Kuruçeşme'den tekneyle adaya geçtiğimizde bizi biri göbekli iki JB kızı karşıladı. Sanırım melo'nun bahsettiği Kanyon partisinden arta kalan JB'leri harcıyorlardı çünkü elime tutuşturdukları Mojito görünümlü içkinin ne olduğunu sorduğumda "JB ile yapılmış Mojito" yanıtını aldım. Tabii tabii. Havuzun oralarda 8-10 kişiden oluşan bir grup konser vermekteydi, sesi ve tavırlarıyla Frank Sinatra'ya benzeyen bir amca solistleriydi. Bir yandan çakma mojitomu içerken (Bedava JB ile yapılmış Mojito, normal Mojitodan tatlıdır.), bir yandan etrafta dolanmaktaydım ki karşımda onu gördüm. Dudaklarımı büzüştürüp kendisine yaklaşacaktım ama elimdekinin PepsiMax olmadığını idrak ettim. Hemen kalabalığa karıştım. Belki iş yorgunluğundan, belki yalnızlıktan, çabuk sıkıldım. 1 saat takıldıktan sonra geri döndüm.

4 yorum:

Esin dedi ki...

o sarı akbil de mercedes'in anahtarı sayılır, biz de mercedes'e biniyoruz :p

Herbert dedi ki...

iyice sosyete oldun sen de. ne bu yav alla alla

melontheroad dedi ki...

horatio olsa olsa o sarı akbille ilyas salman sarı mercedesine biner...

Esin dedi ki...

iett otobuslerinin cogu mercedes, "mercedes'e binmedim" diyebilir misiniz? :)