5 Şubat 2008 Salı

kaba et beyanı


Dün bir mağazada rastladığım manzara epeyce acı dolu hatırayı canlandırdı. Annemle alışverişe çıktığımız zamanlardı. Hani anneler bilir derler ya, yalan değil hakikaten biliyorlar. Her anne evladı soyunma odasında pantolon denerken en çıplak çaresiz anı bilir ve HAAARŞŞHH efektiyle perdeyi sonuna kadar ayırır. Ergenliğin hormon şelalesiyle zaten havadan nem kapmaya hazır olan yavrucak, kıçı dolunay gibi bütün mağazaya doğmuş, utunçtan hercümerç olmuş şekilde ANNNEEEİİİİAAAA diye haykırsa da anneyi son darbeyi vurmaktan katta alıkoyamaz:,

"bir de bu bedeni dene evladım, seneye de giyersin"

Dün çocukcağız o kadar utanmamış olsa üzülmemesini, hepimizin bu yollardan geçtiğini, velakin annesinin eylemlerinin burada bitmeyeceğini söyleyecektim:

Return of the Anne: "Çıplak Bebeklik Fotoğrafları"
Anne Strikes Back: "Nerede Çıkardıysan Oradadır"

5 yorum:

erdemo dedi ki...

artık yaş kemale erdi, bundan sonra anne ile alışverişe çıkmamanı tavsiye ederim, belleğim beni yanıltmıyorsa zaten otel odalarında ve de sahillerde teşhircilikle ilgili anıları olan bi insansın. :)töbe.

Herbert dedi ki...

yaş kemale erdi ama mihrap yerinde :) şikayetçi olan çıkmadı henüz :))

melontheroad dedi ki...

annesi tüm iyi niyetiyle yazık yavrum evde kaldı diye çevreye dalyan gibi delikanlı var burda diye göstermeye çalışıyor ama anlayana.nankördür bu herbert zaten.

Esterhazy dedi ki...

Valla derin bi yaraya parmak basmissin sen :) Kutuphanenin ortasinda kikir guldurdun valla beni. "ANNNEEEİİİİAAAA" efekti muhtesem olmus, direk kulaklarimda cinladi.

Horatio dedi ki...

pardon biz kardeş miyiz? sadece benim annem değil miydi o?