2 Ağustos 2007 Perşembe

TGM'nin izinden

Bu yazı bir alttaki yazıyı tavandan indirmek için yazılmıştır.

Efendim, iş nedeniyle güzel Anadolumuzu köşe bucak gezen, acı tatlı bir çok olayla karşılaşan, kah sevinip kah üzülen, buz gibi pınarlardan su içen, tertemiz havayı ciğerlerine dolduran, ılgıt ılgıt esen seher yelini tenlerinde hisseden TGM ve Herbert kardeşlerime özenerek ben de 2 günlük bir turne yaptım.

Rotamız TGM ile aynı: Denizli.

Geçtiğimiz köylerde ilk göze çarpan konu, kadın ve çocukların tarlarda çalışırken, erkeklerin köy kahvesinde bomboş oturmaları. Aksan anlaşılmayacak kadar farklı değil. Denizli düzenli bir şehir. Organize sanayi bölgesindeki bir çok fabrika, bariz bir canlılık katmış kente. Tekstil ve mermercilik en önemli sektörler olarak göze çarpıyor. Pamukkale sebebiyle turizm de mevcut. Ayrıca topraklar da çok verimli.

4 yorum:

silgi dedi ki...

buradan herbert'a bir mesaj iletmek istiyorum. herbert'çığım, çapraz okuma denen bir şey vardır; sen tepeye normal fontla ve tek satırla "spoiler var, gerçekten" yazsan dahi bu diğer satırların bir bakışta okunmasına engel değildir. beni bankis'ten soğutacaksın neredeyse, hayattan soğudum bile.

Herbert dedi ki...

valla haklısın silgi hanım, eşekliğime ver, hemen düzelttim durumu

Esin dedi ki...

saol Horatio.

Herbert, biz de okuyalim, sonra bir kritik ederiz. Sabirsizligini anlayabiliyorum ama lutfen :)

melontheroad dedi ki...

bu herbert patavatsızın tekidir zaten kusuruna bakmayın,ne potlar kırmışlığı vardır zamanında ki ayrı bir post konusu olur.