26 Ağustos 2007 Pazar

Mola bitti herkes hücrelerine

Yıllık izin adı altındaki bir parmak balın başlayışı pek şenlikli de bitişi hiç hoş olmuyor. Başladığı gibi de bitti arada ne oldu anlamadım zaten. Önce ankara’da bir miktar aile saadeti iyi geldi özlemişim. Sonrada sahil kesiminde kafa dinleme ve scuba.

Sene de bir dalmak biraz seyrek aslında ama ancak fırsatım oluyor. Bir de çabuk doyuyorum. 4 dalış yaptım, 5. olsa dalmazdım. Güzel müzel ama işkencesi çok. Onu hazırla buna bağla dal çık çırpın, nevri dönüyor insanın. Yine bir sürü balık gördüm. Beraber gittiğimiz tecrübeli ekip artık her gördüğüm balığa sevinmememi istiyor ama olsun tadını da ayıramıyorum kendisini de ayıramıyorum, hepsi balık benim için. Bu sene abartısız bacağım uzunluğunda bir orfoz, bolca lagos, bir müren bir de pisi balığıyla tanıştık. Dalışı da bayağı ilerlettim artık, ahlaka mugayir olmayan el işaretlerini bile öğrendim. Ama hala soğuk akıntılarda kendini ısıtmak maksadıyla yapılması gereken işeme faaliyetini beceremedim. Eğitmen basınçtandır alışırsın diyor. Ben aldığım aile terbiyesine bağlamıştım ama o da olur :P

Sonra da istanbulda amaçsız manasız bol gezmeli birkaç gün. Bir kere daha anladım ki istanbul çalışmayanlar için cennet. öğleden sonra sahilde çay içip kitap okumak, sonra enteresan yemekler, geç saate kadar eğlenceler. Ahh ah işi gücü bırakası var insanın. Bu arada ne zaman görüşmediğimiz melontheroad güya beni arayıp buluşma ayarlayacaktı ama tenezzül etmedi. İnsanların sevgilisi olunca arkadaşlarını unutması hiçbir zaman tasvip ettiğim bir durum olmamıştır.

Neyse bitti işte izinde tozlu yollar tozlu dosyalar beni bekler. Aksattığım blogla da biraz ilgileneyim.

7 yorum:

melontheroad dedi ki...

herbert arkadaşım,sen arayıp da,neden aramadın diye sorsan,aramamış olmamın sevgilisi olunca arkadaşlarını unutmaktan kaynaklanmadığını anlardın.
henüz senin bu postunu okumadan yaptığımız sabahki konuşmamız üzerine 3. paragraf son iki cümleyi editlemeni beklerdim.

önyargılardır her şeyi mahveden...

Restless Librarian dedi ki...

Blogger hakları beyannamesine göre hiçkimse yazısını editlemeye zorlanamaz.Kahrolsun sansür.

Herbert dedi ki...

restless haklı meltem hanım, silmiyorum var mı :))

melontheroad dedi ki...

silmezsen silme be,ben de silgiyi çağırırım...

silgi dedi ki...

merhaba ben geldim.

erdemo dedi ki...

a silgi gelmiş ben de kusur kalmayayım :)

Herbert dedi ki...

tükkanın önünü kapatmayın