5 Ağustos 2007 Pazar

kirli çamaşırlar

başkalarının tatil vs. fotoğraflarına bakmak ne sıkıcıdır. nezaket icabı ilgili görünmeler, sahte gülücükler, aman da ne güzelmiş yalanları.. ama hepimiz de ısrarla gösteriyoruz birbirimize manzara arka planlı çarpık gülümsemeli resimlerimizi.

eski fotoğraflar öyle değil ama, onlar çok eğlenceli. kişi neymiş ne olmuş, evrim süreci çok ilginç. geçenlerde ortaokulda çektirdiğim bir vesikalık geçti elime. abartısız 3mm genişliğinde 50 cm uzunluğuna bir kafa. ediden büdülüğe geçişi nasıl yaptım ben de bilmiyorum. işim gereği bazen etrafımdaki kişilerin eski kayıtlarını ve resimlerini inceliyorum. kadınlarn kaşları 80lerde bumbar kalınlığındayken gittikçe yay gibi oluyor. saçlar zaten tamamen alakasız. erkeklerde ana değişiklik sarkan gıdı ve dolan yanaklar şeklinde baş gösteriyor.

nerden geldi aklına bunlar derseniz, uykum gelmeyince biraz komşu blogları dolaşayım dedim ve şu postla karşılaştım:

http://kaisermuhlen.blogspot.com/2006/09/gecmis-zaman-olur-ki.html

epeyce sırıttım pis pis önce onu söyleyeyim. gezerken gördüğüm resimlerden sağ ve sol baştaki arkadaşların kim olduğunu çıkardım ama takımın kalanı bu resimde var mı bilemiyorum. sağ baştaki arkadaştaki (isme gerek yok :) "ergenlik bunalımındayım, kimse beni anlamıyo zaten" bakışına birşey demiyorum, hepimiz öyleydik. ama sol baştaki "çakma hugh grant" saç stilini dimağım almadı, o yüzden postu burada noktalıyorum. sevgiler :)

9 yorum:

silgi dedi ki...

hahaha erdem sana "çakma" demiş bu. neyse ki ben yokum fotoğrafta, iyi yırtmışım.

Esterhazy dedi ki...

simdi bak soyle...ben, silgi, erdem bu gece acayip ictik!! eve geldim, hala sarhosum bu arada. senin yazini okudum, kahkaha attim! cok pissin, bi o kadar da adisin ama cok guldurdun beni...o fotoda silgi hanim yok bu arada haberin olsun. O zamanlar pek sevismezdik kendisiyle, o heavy metal dinleyen saci yagli bi garip bi seydi, ben turkce popun damarinda gezen bildigin salak bi seydim...ve erdem'in saci evet korkunctu!! bi de utanmadan o gun benim sacima laf etmisti. hala cekemez beni, yapcek bi si yok :)

Herbert dedi ki...

hehe az için kardeşim alla alla :) erdem korkusundan gelemez buralara, herbert abi der bana :))

erdemo dedi ki...

adi ordan ne gelemeyecekmiş beyaa! gelrim emi de azzını caaartdadanak yıtrarım erbert! beni kızdırmayasın! em bizim maalle yukarki maale siziin maale aşşaaki maale taam mı? bu arada dostu düşmanı da gördük :)

Herbert dedi ki...

erdemciğim sen bi saçlarını tara da öyle gel :)

erdemo dedi ki...

aa çirkef, allah şerrinden korusun :) ne var genciz özenmişiz, uzatmışız, dalga mı geçmek lazım. ya intihar edersem, üzülmeyecek misin? :)

Herbert dedi ki...

hehe aman dur etme, buluğ çağı seni :) ben de saçlar süratle terki diyar ettiği için kıskançlıktan benimki. sen uzat beline kadar bişi dersem nolayım

silgi dedi ki...

"bende" denir. (erdem, öcünü aldım)

erdemo dedi ki...

teşekkür ettim silgi, sil bunları dünya yüzeyinden. :)