2 Ağustos 2007 Perşembe

Horationtheroad I - AŞTİ

Şirketler sağolsunlar, iş gezilerine otobüsle göndermiyorlar. Bu nedenle öğrencilik yıllarından sonra çok az şehirler arası otobüse binmişliğim vardır. Ancak son iznimde sevgili Herbert'in balonlarının yoğunluğunu bahane ederek Nevşehir Havaalanından beni almaması, ODTÜ'deyken sık sık ziyaret ettiğim a-nkara ş-ehirlerarası t-erminal i-şletmesine tekrar uğramama vesile oldu.

Hemen belirteyim, özlememişim. Bağıra çağıra bilet satan herifler, tıkış tıkış yazıhaneler, bekleme koltuklarına oturmak yerine dizleriyle dirseklerini birleştirerek çömelen vatandaşlarımız filan hepsi aynı. Sadece tahammül edilmez derecede pis kokan tuvaletlerin yerini tahammül edilmez derecede pis kokan "wireless" tuvaletler almış.

AŞTİ'ye doğru ilerlerken Ankara'ya da uzun süredir gelmediğimi farkettim. En son finansal egzelden iyi anlayan bir arkadaşımın düğününe gelmiştim. Demek ki 3 yılı buluyor. CHP ve AKP kocaman parti merkezleri yaptırmış, ikisi de Eskişehir yolu üzerinde (yanlışım varsa düzeltin sayın tgm). AKP havai fişeklerle seçim zaferini kutlarken en iyi manzara sanırım CHP genel merkezinden izlenmiştir.

2 yorum:

Herbert dedi ki...

canım her geleni havaalanından alsak, ohooo işimiz var :)

erdemo dedi ki...

sıkıcı değil midir ankara? beni mi gezdiremediler? bi de bağıra çağıra bilet satanları özledikçe hareme gidiver :)