22 Temmuz 2007 Pazar

uzun yoldan nameler reloaded


yine bir uzun yol ve yine ben. evliya çelebi oldum alah sizi inandırsın. oy kullanmak içindi bu sefer. ispatlayabilirim zira sandık görevlisi bileğime kadar boyadı resmen parmağı. cumartesi konsomatris gibiydim, önce de ne zamandır görmediğim arkadaşları gördüm. sonra dodo, ayşe, dodonun kardeşi ile yemek yedik sonra da bir kısmıyla yeni tanıştığım başka arkadaşlarla gölge tunalıya gidip resmen sabaha kadar hopladık. o kadar mesudum ki. baldırlarım aynı kanaatte olmasa da.

neyse konuya gelelim, giderken durmaksızın skin dinledim, fleshwounds. ne zamandır dinlemiyordum ilaç gibi geldi. o nasıl bir ses onlar nasıl şarkılar. insanın şarkıcı olacağı varsa da bunu dinledikten sonra vazgeçer bence. "you've made your bed, now sleep in it alone"

dönüşte de skin'e rahat rahat kafa tutabilecek macy gray'in yeni albümünü dinledim: big. bu kadının sesi bütün ense kıllarımı ayaklandırıyor, inanılmaz hakkaten. kadını ve albümü anlatacak tek kelime: çok. yani bereketli bir kadın, nasıl anlatsam bilemedim. soul seviyorsanız dinleyin, ben bütün yol, baby you've finally made me happy diye inlettim arabayı.


4 yorum:

Horatio dedi ki...

There's no point in being careful
I'll burn bridges anyway

Wuthering dedi ki...

yine de skunk donemini ozluyorum, demek isterim..

Herbert dedi ki...

evet fake chemical state olmamıştı pek
ama olsun seviyoruz

Wuthering dedi ki...

katiliyorum..