14 Temmuz 2007 Cumartesi

Horationtheroad / Bölüm 5-Seçim kampanyası

Genel Merkezin verdiği kararla 4 Mayıstan beri milletvekili oğlu adayıyım. Milletvekili oğlu seçilebilmek amacıyla İstanbul dışındayım bu hafta.


Seçim kampanyamız olanca hızıyla sürüyor. Genelde hergün 2'ye kadar ildeki esnaf dolaşılıyor, sorunları dinleniliyor. Daha sonra bağlı köylere geçiliyor, kahvehaneler ve köy meydanlarında konuşmalar yapılıyor. Gece 9-10 gibi ildeki seçim bürosuna dönülüyor. Bürodaki karşılama muhteşem, cepheden dönen zafer kazanmış askerler gibi karşılanıyor dolaşmaya gidenler. Bürodaki havaya bakılacak olursa tüm milletvekili çocuklarının bizim partiden seçileceğine kuşku yok gibi. Ancak gazeteler ve ildeki genel hava maalesef öyle değil. Yine de burası sürprizlerle dolu bir ülke.

6 yorum:

Herbert dedi ki...

ayıp be şuraya kadar taşıdın propagandayı hönnh. vaadde bulun bari.

Horatio dedi ki...

Turne 1 ay olacak.
Memurlar suistimal yapmayacak.

erdemo dedi ki...

sen o halde artık daha bi ağır yazılar yazmaya başla baksana "milletvekili oğlu" falan olursan :) arabada alkollü yakalanınca falan ilk cümlen olacak bu nasıl olsa :)zirzopluk hali bitmeli artık

Horatio dedi ki...

tabi ki erdem bey. bakın beyli konuşmaya başladım bile sizinle.

erdemo dedi ki...

aman bey deme! benim var öyle bi halim, kelebekler vadisinde herkes enseye şaplak modunda gezerken bana erdem bey dedi. deli oluyordum. bazen suratsız da olsam zirzop bi tipim aslında :)

erdemo dedi ki...

ne oldu durumlar? meraklıyımdır ben.