9 Temmuz 2007 Pazartesi

Aklıma Takılanlar

1-K Dergisi..Edebiyatı eğlenceli hale getirmeyi amaçlayan bir dergi..Öyle pek iddialı değil,ama haftasonunda tatilde okunuyor..Fiyatı 1 YTL zaten..Bu haftaki sayısında Haruki Murakami vardı..Fena tanıtmamışlar..Başlamak isteyenler okusun..Burdan Lahtnor kardeşime de selam ederim..
2-Artık gece eğlenceleri açmıyo beni bunu anladım..Ayvalık'ta Gossip'e gittim cumartesi gecesi..Hıncahınç kalabalık,insanlar eğleniyor..Müzik de fena değil..Bir yaştan sonra olmuyo demek..
3-Hatalı sollama sadece kaza olduğunda geçerli bir kavram..Dün yolda gelirken ben de 2 tane hatalı sollama yaptım ama kaza olmadı neyseki..Karşından gelen sürücü selektör atıp elini kolunu havaya sallarsa hatalı sollama yaptın demektir bence..
4-Dün akşam Reha Erdem'in "Kaç Para Kaç"ını tekrar seyrettim..Coen kardeşleri andırıyor biraz ama olsun..Bazı sahneler gerçekten güzel..İzleyin ayıp olmasın..


Bu "Aklıma Takılanlar" da seri oldu gibi..

2 yorum:

Trofolo dedi ki...

Filmin sonunda pervazdan dustugu sahne icin defalarca izleyebilirim filmi... Turk sinemasinin en iyilerinden.

melontheroad dedi ki...

şu an türkmax'de kaç para kaç var,izlemek üzereydim ki,buraya yorum bırakma gafletinde bulundum ve trofolonun filmin sonu ile ilgili yazdığı yorumu gördüm ne kadar hoş oldu...