13 Kasım 2007 Salı

My Name is Earl

Samanyolu Televizyonunun yeni dizisinin tanıtımından bir parça: "Hayata hep serseri tarafından bakan Murat, hırsızlıkla, dolandırıcılıkla yolunu bulmakta; böylelikle bu adaletsiz dünyadan kendi payına düşeni aldığına inanmaktadır. Fakat son işinde yakayı ele verince Murat için her şey bir anda değişir. Hapse atılan genç adam, hırsızlığın sevimsiz yüzüyle karşı karşıya kalmıştır. Sırtında tonlarca günah, kurtuluşuyla arasında yüzlerce hayat olduğunu fark eden Murat, daha önce kötülükte bulunduğu insanlardan helallik istemek için kolları sıvar. Tövbe kapısını aralayan eski hırsız, artık geçmişte işlediği günahlardan pişmandır ve üzerindeki kul haklarından kurtulmalıdır. Fakat bu nasıl olacaktır? Hakkına girdiği onca insanı tek tek nasıl bulacaktır?"

CNBC-E'de yayınlanan My Name is Earl dizisini takip ediyorsanız yukardaki senaryo tanıdık gelecektir. Bu dizide hırsız Earl, Karma felsefesine inanıp kendisine bir liste yapıyor ve hatalarını tek tek düzeltiyordu. Samanyolu'nun dizisi de aynen bunu anlatıyor işte. Yıllardır değişik dizilerin Türk versiyonlarını izlemiştik ama bu kadarı olmamıştı.

İşte ana karakter Murat:

Earl:

Dizinin adı da muhteşem: HAKKINI HELAL ET
Diziyi izleyince düşüncelerimi paylaşacağım.

8 yorum:

daphnevega dedi ki...

Hahaha! Bu gerçek mi? Arkadaki kadın da Necla Nazır mı yoksa?? Ne zaman yayınlanıyormuş Horatio bey? Söyleyin biz de izleriz.

Wuthering dedi ki...

Daha dun enistem bu diziden bahsetmisti.. iyi olmus.. grey's anatomy'nin ardindan my name is earl, medium benzeri zeliha'nin gozleri.. olmus.. cok guzel olmus..

sex&the city ile friends calismalarini ve dr. house'u, criminal minds'i da hararetle bekliyorum..

Horatio dedi ki...

hakkını helal et her cumartesi 19:50'de STV'de imiş. Ancak tv'inin websitesinden bölümler download edilebiliyor. Ben ilk bölümü indirdim. :)

wuthering ben de seinfeld'i bekliyorum. :)

Yesim Arpat dedi ki...

Seinfeld çıkmaz bu topraklardan

Wuthering dedi ki...

yaa ona dokunmasinlar bari.. george'a ya da kramer'a dokunmasinlar!! gercekten cok uzulurum..

bir tane daha hatirlamistim ama simdi aklima gelmiyor.. bir dizi daha var ayni mahiyette.. hangisiydi yaa??

Herbert dedi ki...

perihan abla

Wuthering dedi ki...

hala hatirlayamadim..

herb: hadi ordan :)

kip dedi ki...

çok var ki..

patron kim (who's the boss)
dadı (nanny)
doktorlar (grey's anatomy)
bir istanbul masalı (sabrina)

adını hatırlamıyorum ama kuzen larry nin de bir versiyonu yapıldı.