16 Kasım 2007 Cuma

Cuma Akşamından Notlar

#Mesai saati bitiminde yazıyorum bunları. Haftasonu geldi. Bu aralar iş anlamında üretken olduğumu söyleyemem. Yan gelip yatma durumları var hafiften. Ankara'ya döndüğümden beri konsantre olamadım doğru düzgün.
#Dün Client konseri yalan oldu. Onun yerine Ankapol'de tek gösterime gittim. Maurizio Nichetti adlı İtalyan yönetmenin Volere Volare adlı filmi. Uzatmadan söyliyim 10 üzerinde 7 alır daha fazlası değil. Biraz animasyon, biraz fantastik, biraz da komedi vardı. Yine de seviyorum bu tek gösterimleri.


#Bu gösterimlerde sürekli gördüğüm şapkalı adam meğer 100.yıl semtinde bakkalmış. Özellikle ODTÜ camiası iyi tanıyor kendisini. Forumlarda adı komunist bakkal olarak geçiyo ama o kadarını bilemem. Tavas'ta rastladığım Commandante Tekel Bayisinin başka bir versiyonu demek.
#Geçen hafta Horatio ile Erdal İnönü'nün cenazesine gitmiştik. Bugün de bir arkadaşımın akrabasının töreni vardı. Cenazeden sonra bir yere gidip o kişiyi keyifli bir şekilde anmak güzel bir olay. Vasiyetime yazıyım boşuna helva pişirmiyin gidip bir yerde için diye:)
#Yarın hareketli bir gün olabilir.Mezunlar buluşması var ve saksafon kursum başlıyor.Saksafonda hedefim Dexter Gordon:)

Son söz:Bu ara bloga pek comment gelmiyor.
Yoksa??

4 yorum:

Herbert dedi ki...

hatırladım ben bu filmi, tv de oynamıştı?

Restless Librarian dedi ki...

"kozmokomik öyküler" kitabımı hacılamıştı kendisi.Ama iyi bakkaldır, malını da müşterisini de iyi tanır.

Horatio dedi ki...

tek gösterimler kızılırmak ta olmaz mıydı?

Adsız dedi ki...

"#Yarın hareketli bir gün olabilir.Mezunlar buluşması var ve saksafon kursum başlıyor.Saksafonda hedefim Dexter Gordon:)"

Ne guzel. Hedefler de degisir zamanla belki, ziyan degil.