2 Kasım 2007 Cuma

al sana bir soru

birazdan çıkıp ne bulursam yiyip otel odama dönmek niyetindeyim. iş kısmı zaten belli, raporlar vs. tgm yazmış aşağıda. 5,5 aylık delidivanesel iş salınımının sonuna yaklaşırken ayaküstü bir sosyal hayat muhasebesi yapıverdim:

  • 5 sezon Alias
  • 3 sezon Grey's Anatomy
  • 3 bölüm Heroes
  • sayısını bilmediğim film
  • 15-20 tane bitsin artık temalı iş yemeği
tekrar edeyim 5,5 aydır sosyal hayatım ortalama 170 bölüm dizi, birkaç film ve sıkıcı yemekten ibaretmiş :) ha bir de ev taşıdım

sonra morkoyun'un bir yazısından bir cümle geldi aklıma:

"Büyüdüğümü biliyorum coktandir da ne vakit öldüğümü hatirlayamadim... "

11 yorum:

MorKoyun dedi ki...

Maruzatini anliyorum ama boyle hakkaten olmusum de cumlelerim tavan yapmis gibi hissettim:) Duygulandim filan.
Hem onceden haber verseydin misafir cagiracagini blogu bi temizler toplardim:)

Herbert dedi ki...

toparlamaya gerek yok, enginar kaldıysa dolapta ondan ikram edersin :)

melontheroad dedi ki...

sevgili morkoyun,beni yanlış anlamanı istemem (gerçi sen anlamasan bile bu blogun diğer yazarları bu aralar beni dinlemeden,bazen dinleyerek bile idam kararı verdikleri için muhakkak yanlış anlayan birileri gene de olacaktır) ama bu blogun tek yazarı herbert değil,dolayısıyla blogun adı da herbert değil.
bankis,hocam dersi blog yapalım,fantastic 4,dördü bir yerde...vs vs isimler verenler var.
ha sen sadece herberti okuyorum diyorsan tabi diyecek bir şeyim olamaz.
gene de hoşgeldin.

Herbert dedi ki...

iki dakka ilgi görmedi ya, hemen gerildi tabi :)

erdemo dedi ki...

ben de gerildim, hani 4 sataşcanlar, ben de mel'e bozulayım tam olsun :)o kadar isim bulduk size. ama yine da adınızla yaşayın kuzucuklarım. bi de herbert siz başka bi işler baksanıza hakkaten. olmaz ki böyle. sana bile kıyamıyorum öyle düşün yani herbert :)

MorKoyun dedi ki...

sevgili Melontheroad, durduk yere beni de gerdin. Haklisin, ama bi sor bi dinle niye diye. Buraya Herbert'in blogumdaki yorumunu takiben geldim, goz atip bir kac yazi okuduktan sonra (bundan uzun zaman once)kimin ne yazdigini cok da kurcalama firsati bulamadan linki ekledim ve muhattap oldugum sahsin ismini yazdim. Ha yorum fantastik dordun biri, dortte bir bankis, dersi blog yapanlardan biri ve benzeri bir isimle gelseydi belki daha dikkatli olurdum belki de olmazdim bilmiyorum konudan uzaklastim zaten.
Ince dusunulememis bir ayrinti icin cektigin ayar kadar benim deplasmanda sunca satiri yazmam da gereksiz ama mensubu oldugumuz cinsiyetin emri boyle, dirdir.
Yine de hosbuldum.

melontheroad dedi ki...

Sevgili morkoyun,gerilmene gerek yok,ben anlamıştım zaten,sadece gerçekleri su yüzüne çıkarmak istedim. herbert bunu hep yapıyor, silgi de başta blogu herbertin blogu sanmıştı. blogu çocuğu gibi sahiplenmeyi bırakmasının zamanı geldi artık,o hepimizin çocuğu.bu gerçeği açığa çıkarırken seni kırdıysam,bağışla...yardımların için teşekkürler.

Horatio dedi ki...

pardon, soru neydi acaba?

silgi dedi ki...

nickim geçmiş. cevap hakkı doğdu, cevap hakkı doğdu!

evet mel haklı. ben de bu blogu herbert'ın blogu sanıyordum başta. ama zaten horatio ile herbert aynı kişiymiş. böylece blogun yarısını herbert yazmış olmuyor mu? teyze, anne yarısıdır. bu bağlamda bazı kafa karışıklıkları doğaldır. biz mel'i seviyoruz, bize çikolata içirecek.

erdemo dedi ki...

ben gerilmedimdi. :) şaka yaptımdı. :)suçlu benim mi? asılsam mı? :)

Herbert dedi ki...

ben de blog benim sanıyodum. değil miymiş?