7 Kasım 2007 Çarşamba

8-0



bu sefer çubuklu formaları evde mi unutmuşlar?

hehehehehehehehehehehehehheheheheheheheh

4 yorum:

Wuthering dedi ki...

cok pardon ama ben bu durumu anlamiyorum.. evet, ben fenerbahceliyim.. ama hayir, ben besiktas'in yenilmesine sevinmiyorum kardesim..

turk takimi degil mi bu?? turkiye'yi temsil etmiyor mu?? rezil olunduysa (?!) ve yillar sonra bu durum hatirlanacaksa, turkiye futboluna ait ne biliyorsunuz, diye soruldugunda yurt disinda, yillar onceki ingiltere ve bu mac, tabii bahsetmeden gecmeyeyim, bir de galatasaray deme ihtimalleri yok mu -tabii hatirlayan olursa-??

hos, onlarin ne dedigi de umurumda degil ama.. sonuc itibari ile ne denilirse denilsin, bence bu maclar, milli mac niteligindedir..

hem uzmeyin silgi hanimcigimizi yafu..

Herbert dedi ki...

hımm hayır bence türkiyeyi temsil etmiyor, ortada bi hezimet varsa bu sahadaki 11 kişi+teknik kadro+yöneticilerin hezimetidir. bi başarı olsaydı da türkiyenin değil o insanların başarısı olacaktı, zira maçta türkiyenin geri kalanının herhangi bir emeği bulunmamaktadır.

türkiyenin imajı derseniz futbolla kurtulmaz derim. evet futbol sadece futbol değildir ama kendi günlük yaşamından sapıp 22 tane adamın oynadığı oyun yüzünden kendini üzmeye deyecek bişey de değildir. kendi emeğimiz olmayan hususlardan kendimize paye veya üzüntü çıkarmak ne derece mantıklı

Restless Librarian dedi ki...

this was a night even Anfield will remember.(bknz:hüngür hüngür)

Wuthering dedi ki...

ben de zaten onlar pisirsin biz yiyelim mantiginda degilim.. elbette ki yukarida sayilan kisilerin basarisi ya da basarisizligi.. ama dunku fb-psv macinda, taraftarlar hala parmaklari ile 8 rakamini gostermektelerdi.. bunun da alemi yok..
besiktas tarihe adini yazdirdi, haydi gobek atalim, heyoo heyoo, mantiginda olunmasi da bana dogru gelmiyor acikcasi..