24 Mayıs 2007 Perşembe

Lost oldum Lost

Az önce lostun 3. sezon finalini seyrettim, yani bir büyük içmiş kadar oldum. Kafam karman çorman, nereye gitti bana çarpan kamyon..

Hakikaten ayıp ama insanın kafasıyla oynanmaz bu kadar, çok rica edicem. Bir ara çocukken bizim eve Dallas seyretmeye gelen bir komşumuz geldi aklıma. O da dizlerini döve döve "boynun altında kalsın JR gibi senin" veya "bobby ağzını açta iki çift laf et sue allen'a" diyerek izlerdi diziyi. Ben de aynen öyle oldum. Kedi gibi olduk vallahi adamlar önümüze bir yumak atıyor, tam onu biraz çözer gibi olurken üstümüze ören bayan fabrikasını yıkıyorlar.

Neyse efendim sözlerimi şöyle bitirmek isterim: Jack sen bizim her şeyimizsin


Aslında Kate'e de bir araba şey söylemek isterim ama boğum boğum oluyor boğazım söyleyemiyorum. O zaman bu şarkı Kate için gelsin:




3 yorum:

Horatio dedi ki...

Efendim öncelikle bana kalbiniz kadar temiz bu sayfayı ayırdığınız için teşekkür ederim. Ancak 80 bölüme ulaşmış bir dizinin hala kocaman soru işaretleriyle devam etmesini aklım almıyor, alamıyor. Allah kolaylık versin, biz de ufaktan girdik bu Lost alemine. Mesela Kate'in bu mayolu fotoğrafı 2.bölümde var. Kocası boynunu kapatmasını söylemişti o Çinli kadına, o da Kate'i böyle görüp dumur olmuştu.

Acil Servis'in kaseti vardı bende. Çevirip çevirip Bebek'i dinlerdim. Bir de gruptaki solak gitariste özenirdim. Bkz. yukardaki klip. Nereden aklına geldi, nasıl buldun bu klibi, vallahi bravo. Hemen rapid'den mp3 albümünü bulmalı bunun.

daphnevega dedi ki...

:)) Ben Lost'a çok büyük heyecanla başlamış ve daha sonra her çarşamba tek tek bölüm indirmekten bezmiş biri olarak, artık senaristler konuyu nasıl toparlayacaklarını kendileri bile bilmiyorlar diye düşünüyorum. Şöyle bir şey var, baya komik : (http://www.youtube.com/watch?v=IWKPbQbs6EU) Bir de koyduğunuz videodaki adam çok korkunç :)

Herbert dedi ki...

Vallahi ben de düşünüyorum o kadar bölüm seyrettik de noldu diye ama yine de heyecan merak eksik olmadı pek. Çok orjinal bi senaryo o kesin, bundan sonra da epeyce taklidi çıkar. (sen bıraktıktan sonra neler neler oldu ayşe :)

acil servise gelince dün dilime dolanıverdi bi anda, bi de yusuf yusuf diye bi şarkıları vardı hatırlar mısın horatio, onu da pek severdim. ama bebeğin yeri ayrı.

ayşe sen de nası hatırlamadın bu klibi hayret, bi dönem ordaki hanım kızımız epeyce gencin hayallerini süslemişti (seninkini süslememesi normal tabi :)