16 Ekim 2008 Perşembe

Veda

Dün akşam eve geldim, bloga bir yazı yazmak için bilgisayarı açtım. Bir baktım horatio bizi gene uzun süredir yazmadık diye afişe etmiş, totally strangers diyerek, güldüm, neyse şimdi yazıyı yazınca keyfi yerine gelir diye düşündüm.
Ama hesabıma bir girdim, blogun yerinde yeller esiyor. İlk başta bir yanlışlık var sandım, ama bu yanlış anlama kısa sürdü. Beni blogdan silmişti. 2006 sonlarına doğru beraberce karar verip başladığımız blogdan hiçbir şey söylemeden sormadan çıkarmıştı beni.
O an, bir daha bloga bir şeyler yazmanın içimden gelmeyeceğini anladım.
Horatio'dan beni tekrar davet etmesini rica ettim. Bu akşam eve gelince de, yazdığım 93 postun hepsini tek tek okuyup sildim.
Sadece her şey usturubuyla yapılmalı diye düşündüğüm için bu yazıyı yazdım, beni okuyanlara neden artık bu blogda olmadığımı söylemek istedim.

7 yorum:

silgi dedi ki...

mel seni 1.5 yıldır kandırmaya çalışıyorum, gel beraber yazalım, gündüzle gece olalım.

Horatio dedi ki...

"siz kovmuyorsunuz, ben istifa ediyorum."

Duella dedi ki...

melocan, horatio seni belli ki ozlemis, biraz kiskirtmak istemis.
biz de ozledik! nerelerdesin?

Yesim Arpat dedi ki...

Evet, bunun aynından Düella da bana yapmıştı Bekarlar Hanı'ndan beni ataraktan. Tabak sevdiği deriyi yerden yere vururmuş. Sen aldırma bunlara. Hem bu blogun yüzde 70'i senin. Nereye öyle silmekler gitmekler. Saçmalama. Sahip çık malına.

Wuthering dedi ki...

cikk.. cikkk.. cikkkk..

erdemo dedi ki...

madem konusu açıldı ben de şikayetçiyim, bana da ayıp ayıp mesajlar atıyor! güvenlik müdüriyet gereken yapılsın lüfffen!

Yesim Arpat dedi ki...

Melo buraya geri dönmezse ben de sizi okumayarak protesto edeceğimi belirtiyorum. Emailim profilimde var. Melo'nun dönüşüne dair haber bekliyorum. O zamana kadar bay bay.

Zaten 'totally strangers' denmez, 'total strangers' denir. Total burada sıfattır. Stranger da isim. Totally ise zarftır. Zarflar ismi tanımlamak maksadıyla kullanılmazlar.