6 Temmuz 2008 Pazar

Ses

Blog tayfamızdan Herbert ve TGM Anadolu yollarında gezerken melo evlilik telaşlarında. Bense ne zamandır çok yoğunum, o kadar yoğunum ki eve döndüğümde dinlenmek için hiçbir şey yapmadan duvarı seyrederiyorum.
Tüm bunların arasında blog güme gitti tabi, ben yaklaşık 1 aydır yazmıyormuşum örneğin. Kısa bir özet yapıp 1 ayın açığını kapatalım.
THE TRAUMA
Birazdan okuyacaklarınızı anneme anlatmayın lütfen, çok üzülür. Geçen hafta işe giderken otobüse bindim. Durakta indikten sonra kaldırımda yürürken arkamdan Kurtlar Vadisi Memati tipli birisi yolumu çevirdi. "Minibüste ne parmak atıyon lan" dedi, "Ne diyosun kardeşim" demeye kalmadan "düzgün dur lan" diyerek okkalı bir küfür salladı. "Ne diyosun asıl sen düzgün konuş" dedim, herif geldiği gibi kayboldu gitti.
THE BARBER SHOP
Beni tanıyanlar bilir, yaklaşık 6 aydır saçımı kestirmeyip bir Chuck havası yaratmaya çalışıyorum. Zaten arabam da Yaris. :)
Ama son günlerde saç kontrol edilemez bir hal almıştı, ayrıca kestirmem için çevre baskısı da iyice artmıştı. Ben de alışveriş merkezlerinden birinin ünlü berberine saçı biraz kısaltmaya gittim. Herife derdimi anlattım, fazla kısalmasını istemediğimi filan söyledim. Dedi ki abi ben anladım, saçını öyle bi kesicem ki çok güzel olacak. Saçımın sağına soluna pensler taktı, acayip tekniklerle kesti filan. Sonra pensleri çıkarttı, yıkadı ve sonuç: 6 ay önce Boyacıköy mahalle berberindeki saçını kestirmiş Horatio! Çok canım sıkıldı. Şimdi bi 6 ay daha bekleyeceğim. Neyse bu arada baskı yapan çevre rahatlamış oldu.
KIP
Geçenler Erdem ve hanımefendi ile Asmalımescit'te buluşmuştuk. Biz biraları yuvarlarken Erdem'in yanına bir kız geldi. Konuştular, sonra kız gitti. Kendisi meğerse kip imiş.
THE CONCERT
Dün Parkorman'da Alanis Morisette'i dinledik. Ben pek emin olamadım o muydu değil miydi... Bana fazla tombik geldi. Üstelik o pembe penye hiç yakışmamıştı. Ama konser muhteşemdi. Mini bir Jagged Little Pill dinletisiydi aslında. "Uninvited" ile başladı, "all i really want" ile devam etti. "Ironic" ve "thank u" ile bitirdi. Bu akşam yine Parkorman'dayız. Whitesnake dinlemeye gidiyoruz.

16 yorum:

kip dedi ki...

bak misal, benim arabam da yaris ama eski kasa. erdem bey sosyal insan statüsüne riayet gösterip de bizi tanıştırsaydı, bundan bahsedebilirdik. ayrıca, erdemin kafasına vurmak suretiyle kabalık ettiğim için yeni tanıştığım insanlar nezdinde herkeslerden özür de dileyebilirdim. dan dun insan oldum şimdi blog aleminde.
hepsi erdemin suçu!

Yesim Arpat dedi ki...

Küfreden adam haklı olamaz mı? Bugünlerde kimseye güvenilmiyor. Tacizci olamaz mısın?

Yesim Arpat dedi ki...

Ya ne dicem. Ben gidicem Melo'nun düğününe inşallah. Bakalım beni tanıyabilicek misiniz?
Hehe.

erdemo dedi ki...

hortaio pissiniz, kötüsünüz! :)

kip seni biraz iç görüye davet ediyorum :)

kip dedi ki...

insan insanı bilmez bu devirde ben içimi görmüşüm ne çare aybalam?
heheh

Horatio dedi ki...

hafiye ben seni tanır mıyım bilmem ama sen beni parmağımdan tanıyacaksın.

Horatio dedi ki...

evet ya pata küte girişmiştin zavallı erdeme. erdem hoşştttt!

erdemo dedi ki...

aaaa terbiye iyice ayaklar altında. o kurnadan bu kurnaya çirkef sıçramışşşş!

Yesim Arpat dedi ki...

Parmağında ne var ki ne? Konularınızı çok da takip edememiş, etsem de bir silsile kuramamış olabilirim hani parmak mevzusunda.
Yoksa nişanlandın mı? desem?

Herbert dedi ki...

hani sen tacizci dedin ya, o tacizkar parmaktan bahsediyo şair burda

kip gitme erdemin davetettiği yere orda da kimseye tanıştırmaz bi köşede kalırsın.

kip dedi ki...

aman bir yere davet ettiği yok ki zaten içgörüye davet ediyor anca.. gel kip bir iki tek atalım fln yok.. anca kendilerine..

aman gücenir şimdi şaka yapıyorum erdembey !!

erdemo dedi ki...

aman ne gücenicem ben sana be! ( gücenmiş ama çaktırmadığını sanan kişi repliği) ben kipi değil horatio'yu terbiyeye davet ettim hem herbert. :)aşkolsun kip hiç mi oturup içmedik hem senle. pü sana :)

kip dedi ki...

içtik ayol içme mi ?!

hadi barışalım atışmayalım artık daha fazla iş yapamıyorum =P

erdemo dedi ki...

kümmedimdi ki ben :)

Herbert dedi ki...

ağzın doluyken konuşma

Adsız dedi ki...

topu topu 4 sarkicik mi soyledi alaniscigim benim?? ahh ahh.. kiskandim yahu horatio.. dunya gozu ile canli canli dinleyemedim su hatunu bir.. :) afiyet olsun size ama.. :)

bu arada otobus sonrasi olay icin de gecmis olsun..