12 Nisan 2008 Cumartesi

Sözün Bittiği Yer



"Pippa Bacca ismiyle tanınan 33 yaşındaki Milano’lu sanatçı Giuseppina Pasqualino di Marineo’nun cesedi, Gebze ilçesi Tavşanlı Köyü Ballı Kayalar mevkiide birlikte görüldüğü hırsızlık suçlarından sabıkalı M.K’nın yer göstermesi üzerine çıplak ve toprağa gömülü olarak bulundu"

6 yorum:

Herbert dedi ki...

bir italyan da projenin internet sitesinde: Bir kişinin yaptığı bir iş yüzünden sizin ve ülkenizin utanç duyması gerekmiyor demiş

medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar değilmiş demek ki. bizim durumumuza ise söyleyecek söz bulamıyorum ve yine de utanıyorum.

Sawyer dedi ki...

ben hala ne hakkinda konustugumuzu anlayamadim

Herbert dedi ki...

http://www.ntvmsnbc.com/news/442607.asp

Sawyer dedi ki...

artik soyleyecek laf bulamiyorum! duz duvarda delik bulsalar onu yapacaklar ama bir yandan da bas ortusu diye tutturuyorlar. Anamin, kizkardesimin kafasi bagli olsun, gelen italyani almani becerip ciplak gomelim! bu mu olduk simdi? verdigimiz imaj bu mu? yaziklar olsun!

Bu gazete dedigin kagit parcasi da utanmadan "bir insanin yaptigi icin butun halki suclu bulmuyoruz" yazan bir italyanin yorumuna yer vermis paragraflarca. Kusasim geldi sabah sabah. Igrenc otesinden de otesi!

Wuthering dedi ki...

iyi olmasi icin dua etmistim ama olmadi :(

Ruty dedi ki...

Aklima 4-5 yil onceki Urfa'da otel odasinda (hem de hayvan otel gorevlileri tarafindan) tecavuz edilip oldurulen 21 yasindaki Japon turist kizcagiz geldi. Hatta ailesi gelmis, gozyaslari icinde Urfa'da yakmislardi cesedini, Japonya'ya tasimaya maddi guzleri yetmedigi icin.. O anne ve babanin yuzune bakip ben de burnumu ceke ceke aglamistim. neden neden neden? ama neden diye..