15 Kasım 2008 Cumartesi

Issız Adam



Klişelerle bezenmiş bir film Issız Adam, ya da bana öyle geldi.Bir türlü filmin içine giremedim,karakterlere ısınamadım. Yapmacık durmuş, sanki biraz aceleye gelmiş. Filmde seçilen müzikler hoştu, özellikle finaldeki "Ayla Dikmen-Anlamazsın" şarkısı çok güzel gitmiş oraya. Oyunculuklar için çok bişey demiycem ama başroldeki kadın oyuncuyu da beğenmedim sanırım.

Bence Çağan Irmak ve seyircisi arasında özel bir iletişim var ve bu yüzden ne yapsa prim yapıyor, beğeniliyor ve ağlatıyor.Benim sorunum belki de bu iletişimi yakalayamamış olmamdan ve filmin melodramik havasının itici gelmesinden kaynaklanıyor.

Yine de Çağan Irmak hayranları sevecektir ona eminim.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

ben bir çağan ırmak hayranı olarak filmi hiç beğenmedim.Kadın oyuncu çok yapmacıktı,sonuç hiç gerçekçi değildi.Tek güzel şey müziklerdi.

onceuponablogger

dodo dedi ki...

vayyy beeee
sonunda geri döndün yani

Herbert dedi ki...

dönüşü muhteşem oldu

Horatio dedi ki...

gidişi sessiz olmuştu. hoşgeldin TGM!

Emrah dedi ki...

Issız bir flim. İçine giremiyorsunuz. Ybancı kalıyor size. Müziklerler koltuk değneği gibi. Kadın oyuncu başarısız. İnandıramıyor aşka. Adamda öyle. Bir kopukluk içersinde. İlk yarıda çıkmak istedim arkadaşlara ayıp olmasın diye kaldım. Issız kaldım koca sinemada millet ağlarken, ben yaşadığım kendi eski aşklarıma ağladım :)