5 Eylül 2008 Cuma

Ölmeden önce yapmanız gerekmeyen 9 şey

  • Yamaç paraşütü yapmak
  • Tanımadığınız bir adamın kucağına oturarak yamaç paraşütü yapmak
  • Tanımadığınız bir adamın kucağında yamaç paraşütüyle spiral atmak
  • Bungee jumping yapmak
  • Jip safariye katılmak
  • Sevgilinizi helikopterle gezdirmek
  • Sade bir törenle evlenmek
  • Varoşlara fotoğraf çekmeye gitmek
  • Buzdolabını tamir etmeye çalışmak

13 yorum:

Herbert dedi ki...

haset etmek maddesini unutmuşsun afacan

Esterhazy dedi ki...

Anladik ilk ucunu yaptin da, diger altisi hakkinda suphelerim var. Yok yok buzdolabini da hatirladim simdi, kapak mapak yazmistin bi seyler...Digerleri hakkinda aciklama bekleniyor.

Esterhazy dedi ki...

bi dakka ya, cok salagim ben. Onceki yazi Herbert'e aitmis. O zaman herbert'e soruyorum alenen bu sorulari.

Esterhazy dedi ki...

ama buzdolabini tamir eden horatio idi! O da yanlis oldu o zaman, oh mayn got biri beni durdursun!!

Herbert dedi ki...

yok oralar yaramadı sana. fazla takılma kardeşim o coffee shoplarda falan, iyice karışmışsın :)

melontheroad dedi ki...

ben yardımcı olayım esterhazycim:ilk 3ünü herbert yaptı,6.7. ve 8. ben yaptım, sonuncuyu horatio yaptı. 4. ve 5. kimin yaptığı hakkında bir fikrim yok.Jip safariyi horatio'nun yaptığından şüphelensem de, bungee jumping????

Esterhazy dedi ki...

Sagolasin melo yaaa, simdi oturdu taslar yerine. Bi karistirdim dun gece cok fena ben, en son kendi halime guluyordum bilgisayarin basinda.

Herbert: Valla coffeeshop etkisi degil. Aha var evimin dibinde bi tane, daha adimimi attiysam serefsizim. Sepetin icinde para uzatip istekte bulunsam, sepete koyarlar. O derece yakin :)

elenchus dedi ki...

yamaç paraşütü yapmaya karar verip, tanımadığınız bir adamın kucağına oturduğunuzda o adam sonradan sevgiliniz olabiliyor. sevgiliniz olduğu için başka bir zaman sizi jest olsun diye tekrar yamaç paraşütü yapmaya götürebiliyor ve o ilk seferde korktuğunuz spini bu kez güvenle atabiliyorsunuz. Böyle bir durumda zaten 2. kez yamaç paraşütü yapılmalı, çünkü biriyle cilveleşirken ne olduğunu anlamıyorsunuz. Ya da çok korktuğunuz için cilveleşiyorsunuz bilemiyorum.

Duella dedi ki...

elenchus'un altını çizdiği "tanımadığınız bir adamın kucağına oturma" durumu, aklıma bir arkadaşımın yamaç paraşütü macerasını getirdi. göklerden kucak kucağa süzülürken, oğlan bunu kıstırıp öpmeye kalkmış. arkadaşım bu fütursuzluğa şok olduğunu anlatmıştı.
galiba birileri paraşütü mesken tutmuş: "hey dostum! takıyorsun paraşütü, korkan kızlar kucakta. bizim iş çok kebap". cıkcık.

senin başına tatsız bişey geldi mi herb?:)

Herbert dedi ki...

what happens in yamaç paraşütü, stays in yamaç paraşütü :)

Adsız dedi ki...

Herbert, istikbali göklerde arayadursun, Düella'cığım, her nevi adrenalin olayı bir tuzak.

Amerika'da yapılan bilimsel araştırmalarla da kanıtlanmış. Vücut fiziksel stres sebebiyle adrenalin salgılarken kendisine yaklaşıp soru soran bayanı daha bir güzel, daha bir flört edilesi buluyor mesela erkek milleti. Vice versa.

Mesela motosiklet denen hadise. Kesinlikle bir yalan. Çocuk irisi gencimiz önce sinemaya gidelim diyor, varan 1, sonra ben seni evden alırım diyor, varan 2, aman pantolon giy usumeyesin hava soguk diyor, varan 3, sonra kapida seni surat motoruyla tanistirip, kis kis gulerek sana ekstra kask ve dizlik de getirdim diyor, varan 4, tabii TEM'de giderken can havliyle biraz sarılabilirsin filan, varan 5, gidilen sinemada da ne hikmetse iki koltuk arasindagi kolcagin aradan cikartılabildigi bir yermis.

Yani bir arkadasim boyle anlatti.

Herbert dedi ki...

ben de diyorum bu bekarlarhanının kızlarının niye canı yanmış. meğer biri motorcuya vurulmuş öbürü paraşütçüye, sonra vay efendim kalbimiz kırıldı. bulsaydınız şöyle bi doktor mimar efendi efendi.

Adsız dedi ki...

Herbert,

Etrafimda bir doktor ve mimar fazlasi var, hos da cocuklar ama cnsel tercihleri hemcinsleriyle yamac parasutu yapmaya daha bir musait. :) Doktora yapmis bir mimar tanimiyorum. :)

Varsa boyle bir tanidigin benim gonul islerine exclusive agent'ım ve kocum olan Hafiyenaz hanım'a CV ve bir boy fotoğrafı yollamalarını salık veririm.

Ay niye böyle uzun uzun cevap yazdım ki. Sanki canı yanan benim. :)