5 Haziran 2008 Perşembe

torosların uğur dündarı


Britney Manifatura'nın yanındaki kasap, sözüm sana. Mecburen komşundan tarifle sesleniyorum çünkü camındaki dökük yazıda sadece kasap yazıyor, generic bir şekilde. Old school bir kasapsın, buzdolabı kavramını reddetmenden, etleri tavandan sarkan kancalarda ahenkle dansettirmenden anladık zaten. Dün terliğini çıkarıp bütün gün ayak parmağını karıştırmana da bi yere kadar tahammül ettim. Ama bugün kaldığın yerden tam gaz sürdürmeseydin artık. O parmakları temizliyorsan bu kadar zamandır ameliyat yapacak hijyene ulaşmıştır. Yok nasırımı yoluyorum diyorsan, bu kadar sürede yolunmayan nasır ilelebet payidar kalacaktır kanaaatindeyim. Yeter artık vazgeç, insanlığımdan soğudum.

11 yorum:

Yesim Arpat dedi ki...

Nerdesin Toroslar'da? Bilebilirim oraları. Bi keresinde de bir diş doktoruna gitmiştim mecburen. Dağ başında tek doktor niyetine. Adam sigara içiyordu kliniğinde. Sonra da maske takmadan, suratıma suratıma soluyarak ellerine eldiven takmadan ağzıma sokmuştu onları. Midem bulanıp öğğggh yapmıştım. Sonra da hijyen ve eldiven istedim. Annem adama ya işte bizimkine aldırmayın delidir, ne dediğini bilmez tarzında laflar etti. Adam da küfrede küfrede taktı eldivenlerini. Yok efendim daha kötü çalışılınırmış eldivenlerle falan.

erdemo dedi ki...

anladığım kadaryla o taraflarda her ne kadar meşhur olsa da kebep falan yemiyoruz. ıy.

kip dedi ki...

pişince mikrobu fln kalmaz, bir şeycik olmaz erdembeyciğim.. yani ben senelerdir yediklerimden ölmediysem bu inancımdandır.

Herbert dedi ki...

hafiye ayrıca söyliyim yerimi, şimdi burdan ilçenin bütün kasaplarını töhmet altında bırakmayalım :) dişçi süpermiş ama allahtan sigarayı dolgunda söndürmemiş

erdem kebaba kebep diyecek kadar naziksen zaten hiç gelme buralara

kip çok doğru dedin onu, kesin zehirlenicez diyince kesin zehirleniyo insan. ye afiyet olsun ama açık ayrana dikkat

erdemo dedi ki...

peki gekmeyeyim en iyisi ben, yanlış yazmadım zira direk kebeb dedim.

Herbert dedi ki...

hemen küs. zeynep bu alınganlık var mı soyunda

Duella dedi ki...

aa, ne güzel! bamteli olmuşsun herb:) rotanda antakya, van, artvin de var mı? bu ay yurttan sesler seyahat planlarima bu uc sehirden birini koyayim diyordum.

Herbert dedi ki...

malesef onlar yok bu sene düella, ama ilk ikisini gördüm, mutlaka git. ama uyarmadı deme antakyadan bin kilo almadan dönülmez. yemeğin başkenti

erdemo dedi ki...

ne küseceğim ben sana be, hahayttt.hem gelmeyeyim bile yazamamışım yine :)

Wuthering dedi ki...

yaaa bu da un kurabiyesi gibi oldu herb.. amanin yaa midem kalkti bak..

ritsa dedi ki...

Iyy insanın midesi kalkıyor kardeşim.. Felaket..