15 Ekim 2007 Pazartesi

şu bosch'ları da alır mısınız













bosch'dan harlequin serisi reklam filmleri devam ediyor. global ısınma ayağına karısına yağdanlık yapan ibibik kocayla başlayan seri, ilhan şeşen'le devam etmişti. o reklamda neler oldu pek hatırlamıyorum çünkü ilhan şeşen'den pek hazzetmiyorum. kendisi kendini hepimize yetecek kadar seviyor zaten. şimdi daha damardan daha bir derinden vuran bir reklam dönüyor. başrollerde yerli dizilerin adını bilmediğim güzel insanları, dağlara yazılası bir aşk hikayesi. anladığım kadarıyla bosch alırsanız böyle bir hayat yaşarsınız tadında bir mesaj verilmeye çalışılıyor. hedef kitlenin ne kocasından ne de yavrularından zerre şevkat görmeyen mazlum ev kadınları olduğunu düşünürsek gayet de etkili bir yöntem. biz bosch kullanmayanlar daha sümüklü ilişkilere mecburuz sanırım.

not: bence o kız evlenme teklifini reddetsin, zira pinti herif fincana iki damla kahve ya koymuş ya koymamış. kırlınca hiçbir şey sıçramıyor etrafa. böyle üstten sıkıp alttan yalayan adamla ömür geçmez benden söylemesi.

5 yorum:

erdemo dedi ki...

adamın adını biliyorum, okan yalabık. kızı bilmiyorum lakin. ama cici kız onu da seviyorum.
reklam enteresan lakin, bi kız bi adamdan evlenme teklifi alacağı sırada bu durumdan bu kadar bihaber olabilir mi? sanmıyorum. bi de sakar! adamcağız belki kızın huyunu biliyor da ondan az koyuverdi kahveyi peşin hükümlü olma, "saftirik kız şimdi evlenme teklifi edicem yine eli ayağına karışacak, geçen sinemaya gidelim dediğimde masayı devirdiydi, o kadar da para harcadık bari evlenme teklifinde de evi başımıza yıkmaz umarım" demiş olabilir kendisi. boy power yapalım biz.

Herbert dedi ki...

hehehehehe hiç bu açıdan düşünmemiştim. iki günde güzelim beyaz eşyayı da hacamat eder bu kifayetsiz. ama aşk işte naparsın

silgi dedi ki...

rüyamda evlenme teklifi aldım, yüzük çirkin diye kabul etmedim.

Horatio dedi ki...

bir ocak, bir fırın bir de bulaşık makinesi alıcaz, bosch mu alalım yani?

Herbert dedi ki...

silgi elalem heyecandan fincanı düşürüyo, sen karat karat yüzük inceliyosun.

horatio bence bi deneyelim aristonun bi faydasını görmedik zira