24 Ekim 2007 Çarşamba

Heyecansız

Otobüs çok kalabalık. Beşiktaş'a doğru gidiyoruz. Ben para toplayan muavinin masasına dayanmış durumdayım. Derken, bizim şoför delice korna çalmaya başladı. Yola baktım, bir minibüs bizden hızlı hareket edip yolcumuzu kapmış. Bizimki sinirlenip minibüsü sollamaya/sağlamaya çalışıyor, minibüsçü de aynı yöne giderek izin vermiyor. Muavin ve şoför ağız dolusu küfür ediyorlar. Bu arada yoğun trafikte Barbaros Bulvarı üzerinde olduğumuzu belirteyim. Neyse, bu minibüs ne olduysa geride kaldı. Rahatladık derken minibüs sol taraftan bizim şoförün olduğu yere hızla çarptı. Biraz sarsıldık. Sağa çektik. Minibüs ileride durdu, şoförü hızla indi. Bizim muavin ve şoför de indiler. Ben otobüsün arkalarına kaçtım. Orta ve arka kapıdan kaçmak istiyorum ama kapalı. Ön taraftan kavgayı izleyen yolcular canlı aktarıyorlar "aayyy bıçak çekti" filan diye. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama sonra insanlar sakinleşti. Ben kendimi ön kapıdan dışarı attım. İlk durağa kadar yürüyüp başka bir otobüse bindim.
Not 1: Bu yazıda anlatılanlar tamamen gerçektir ve bu sabah 08:20 civarı yaşanmıştır.
Not 2: Annemin haberi olmasın lütfen.
Not 3: İsveç'te filan insanlar sıkıntıdan intihar ediyomuş ya, buraya gelsinler 2 gün ÖHO'ya bindiririz, bir şeycikleri kalmaz.
Not 4: İsveç diyorum alooo.

5 yorum:

Herbert dedi ki...

emirgandan bulalım demiştim

Esterhazy dedi ki...

Halk otobusune bindikleri an yasamsal fonksiyonlari durur bence! Yazik etmeyelim simdi, guzel irk...Patir patir olmesin garibimler. (gerci intihar edince de patir patir oluyorlar ama..) Neyse bi sacmaladim ben! Toparlayamadim.
O zaman sonuc olarak diyelim kiii; Halk otobusune hayir!! Isvec kadinlarina evet!! Nasi? Guzel bagladim mi?
Emirgan'da ne buluyorsunuz ayrica?

erdemo dedi ki...

horatio bu cengaver halin beni benden aldı :)isveçten valla anca aralık 3. haftası geliniomuş ben sana söyleyeyim :)

Wuthering dedi ki...

halk otobusunun de mantigi minibus gibi oldugundan ve ancak minibusten daha hantal bir arac ile seyahat ettiklerinden mutevellit boyle problemler zuhur ediyor.. iett ile boyle bir durum, yani musteri icin savasma hali, yasanir miydi acaba?? adamlar o kadar rahat ki, arabani bicmis umurlarinda degil.. nasil olsa uzun ugraslar ile, o da belki, zararini tazmin edeceksin ve belki ihtimaline binaen, onun maasindan kesinti yapilacak..

erkekligin, bu gibi durumlarda, cidden %99'unun kacmak olmasi gerektigi kanaatindeyim.. cok iyi dusunmussun..

1,30-YTL icin sacma sapan bir seyin icinde bulunmaya ne gerek var yaa..

Horatio dedi ki...

tabi kaçıcam oluuum napıyım gideyim kavgayı mı ayırayım.. sonra al sana 3.sayfa haberi "dolmuşçuyla otobüsçünün kavgasını ayırmaya çalışan bilmem kim b.k yoluna öldü"...

valla ben gitmedim isveçe filan bilmem güzel ırklarını. getirsinler görelim. they can stay at my home.

emirgan olayı daha sonra açıklanacaktır.

wuthering çok teşekkürler.