26 Şubat 2010 Cuma

Sinir Olduklarım

1."Ooo bebiş nasıl?" diyerek karnıma elleyenler, hatta pat pat vuranlar. Ellemeden soramıyor musunuz, elleyince ne oluyor, sevimli mi oluyor yooo bence hiç olmuyor. İçinde sevimli bir bebek olabilir de ellediğin benim karnım. Sadece kocam elleyebilir yazılı t-shirt bulursam hemen alacağım.
2.Beni görür görmez karnıma gözünü dike dike bakanlar, hani ne kadar büyümüş hesabı. Sürekli de bol kıyafetler giyilmiyor ki...
3.Halen hamileliğin haftalık takip edildiğini öğrenemeyip "Kaç aylık?" diye soran kadınlar. (erkekler bilemeyebilir, onlar sorabilir)
4."Kaç aylık?" sorusuna haftalık ölçümde cevap vermeme rağmen bunu illa da aya çevirenler. (bunun için cinsiyet ayrımı yapamayacağım)
Kardeşim 16 hafta 4 ay demek değil işte, her ayda 4 hafta mı oluyor her zaman. O zaman bir yılda 52 hafta değil 48 hafta olurdu değil mi?
5.Öpüşmeyi oldum olası sevmem zaten. Şimdi hele hiç öpüşesim yok. Öpüşmüyorum diye garip garip bakanlar var ama. Ne olacak benle öpüşünce, merhaba naber de geç işte...Öpüşmek de neyin nesi, ne saçma bir hareket. Öpüşmeyi engellemek için biraz hasta gibiyim diye bahane uydurmam bile gerekti kimi zaman, o zaman kaçar adım uzaklaştılar çok şükür.
6.Bizimki ikiz değil ama ikiz bekleyenlere özellikle de biri kız biri erkekse tüpten şüphelenip "Tüp mü?" diye soramayıp "Aaaa ailede var mı?" diye soran kadınlar. Tüpse tüp değilse değil, size ne ki?

1 yorum:

ANNEMİNELİ dedi ki...

Bende simir oluyorum.Selam ve saygilarrr...