11 Mart 2008 Salı

Sıradaki duamız Esma Nine için geliyor

Dün akşam iş dönüşü radyo kanallarını kurcalarken keşfettim Dua FM'i. İnce sesli erkek diskjokeyimiz Turkcell 33bilmemkaça "esemes" yollayan dinleyicilerin mesajlarını okuyor ve isteklerini yerine getiriyordu. Örneğin, İstinye'den kısa mesaj gönderen Esma Nine, torunları için 3 cüz Yasin istemiş, bizim DJ 9. 10. ve 11. cüzleri onun için okutup Allah'tan bunu kabul etmesini dileyerek isteği yerine getiriyordu. Sonra da 2 cüz isteyen Fatih'ten Miyase Hanım'a 12. ve 13.cüzleri gönderiyordu.

10 yorum:

erdemo dedi ki...

oha.pardon.

Chandler dedi ki...

pes diyorum!
Bir de o yasta torunlarina kisa mesaj'la yasin okutan Esma Nine'ye de hayretler icerisinde kaldim. Yani, birak cep telefonuna sahip olmasini, bir de kisa mesaj atmasini ogrenmis. E bravo!

Wuthering dedi ki...

bokunu cikarmasalar olmuyor, degil mi!

Restless Librarian dedi ki...

Ben pik noktanın "internetten mezar taşına tıklayarak ölmüşüne dua göndermek" olduğunu sanıyordum.Ama hep yeni bir "yok artık" çıkıyor yurdumda.

Horatio dedi ki...

isteyenlere frekansı özelden göndereyim.

Adsız dedi ki...

Kamuoyuna duyurulur: Cebren ve hile ile aziz blogumun bütün kaleleri zaptedildi, bütün tersanelerine girildi, bütün orduları dağıtıldı ve blogumun her köşesi bilfiil işgal edildi (Bilin bakalım kim yaptı?)
Yayınlama yetkimin bile elimden alındığı yorumlarınızı zahmet edip bırakmayınız :)

Duello Gazisi.

Yesim Arpat dedi ki...

Ulam Özlem, senin karmaşan benim bloguma da sirayet etti. Düellocu kim, Pansiyon kim, Özlem kim, Düel kim. Ohooo. Şu kısır hayatımda nereden o kadar çok arkadaşım olabilir ki? Hepimiz Düelloyuz hepimiz Pansiyon ama di mi?

Şövalye bile terk etti beni bu aralar girişimcilik uğruna. Ben de ofiste yatıp kalkıyorum artık. Burayı da ağlama duvarı yaptım artık, idare edin.

Düellocu dedi ki...

Salak kafam, şifremi değiştirdikten sonra unutmuşum...meğer blogum zaptedilmemiş :)Ben de Tetteh psikopatı sitemi çalmış sanmıştım...

Adsız dedi ki...

tetteh (yeni duellocu),
hani yazmıştın ya, şiir okuyan adamın senim değerli(!) zamanını ve keyfini kendi çıkarları için çalmasından nasıl da nefret ettiğini...
ayıp ediyoruz artık. bu blog'un da içine ettik. lütfen konuyu uzatmayalım.

ritsa dedi ki...

Ooooo süpermiş, ben frekansı alayım hemen.Mmmm Yeni bir ev, yeni bir iş, bol para v.s. v.s. v.s. istiyorum.Bunları getiren ne varsa o duaları benim için okusunlar.Ne alem adamlar var bu memlekette:)